Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Leveres ordren af flere omgange er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare. 
Hvis du vælger at fortryde et køb, er det ikke nok at afvise pakken. Du skal i stedet sende en mail til info@nordjysk-marine.dk med besked om, at du vil fortryde købet. Derefter skal du blot returnere varen inden 14 dage efter du har sendt mailen.

Varen skal returneres i samme stand og mængde som du modtog den. Du har ansvaret for at varen pakkes forsvarligt, så den kommer retur til os i samme stand som du modtog den. Du skal selv afholde udgifter til returnering. Vi modtager ikke returvarer sendt pr. efterkrav.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto. Dette vil ske hurtigst muligt og senest 14 dage efter at vi har modtaget din mail om at du ønsker at fortryde købet. Dog ikke før vi fysisk har modtaget varen retur. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktioner. Tager du varen i brug eller skades den under forsendelsen, hæfter du for varens værdiforringelse. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''.Følg os på facebook:

BETALING
Her kan du betale med:

DankortEuroCard / MasterCardVisaVisa Electron
Klik her for vores mobilside