Levering

Dersom varen er på lager, når den bestilles, tilsigtes det at den afsendes samme, eller efterfølgende dag. Hvis varen skal bestilles fra en ekstern leverandør, vil levereringstiden i de færreste tilfælde overskride en uge.


Nordjysk Marine Service sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen.
Batterier og andre tunge/lang varer vil altid blive sendt med fragtmand ufranko.


Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Nordjysk Marine Service kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Nordjysk Marine Service tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette. Ved levering til Færøerne, Grønland og udland vil der blive opkrævet de faktiske forsendelse omkostninger.Følg os på facebook:

BETALING
Her kan du betale med:

DankortEuroCard / MasterCardVisaVisa Electron
Klik her for vores mobilside